Find en god psykolog til unge i Århus

08 February 2021 Cecilie Mortensen

editorial

Det kan være utrolig hårdt og frustrerende, når man har et barn som mistrives. Det kan du sikkert også skrive under på, hvis du netop står i denne situation. Årsagerne kan naturligvis være mange til, at dit barn måske går igennem en ekstra hård periode. Det kan være udfordringer med angst, stress, nedtrykthed, lavt selvværd, selvskade, mistrivsel efter en forældreskilsmisse, spiseforstyrrelse eller lignende. 

Som forældre er der heldigvis god hjælp at hente til dit barn, hvis tiden er inde til det. Til en start kan du kontakte en psykolog til unge i Århus. 

Fordelene ved en psykolog til unge i Århus

Der er mange forskellige fordele ved, at dit barn kan starte op ved en psykolog. Først og fremmest har en psykolog en grundlæggende solid forståelse af mennesker, vores følelser, tanker og ikke mindst adfærd. Det betyder også, at psykologen kan gå til en samtale med dit barn på en helt anden måde, end mange andre vil kunne. Derudover er det også et stort plus, når psykologen samtidig har erfaring med at arbejde med unge. 

Når du finder en psykolog til unge i århus, kan du forvente, at psykologen har haft mange andre forløb med unge mennesker før. Der kan nemlig være stor forskel på, hvordan man som psykolog skal gå til en ung versus en voksen, der kommer ind. Derfor er det en god idé, at du kigger efter en psykolog, som har solid erfaring med denne målgruppe. Det er ofte også noget, du kan undersøge på psykologens hjemmeside. 

En psykolog til unge i Århus kan hjælpe med både at ruste og støtte dit barn, så ungdomslivet kan imødegås på en anden måde end før. Derudover givet et forløb ved en psykolog også mulighed for, at dit barn kan vende udfordringer med en person, som ikke er far eller mor. Og det kan i sig selv gøre en stor forskel, også selvom dit barn har en god relation til jer. 

More articles