Fjern alle tegn på slid med en gulvafslibning i Nyborg

10 April 2019 Astrid Pedersen
Fjern alle tegn på slid med en gulvafslibning i Nyborg

Er dit før så skinnende og silkematte, sæbebehandlede trægulv præget af grålige og matte slidspor samt andre skønhedspletter? Så kan det være, at det er på tide med en grundig gulvafslibning. I hvert fald hvis du ønsker at genskabe den smukke, ensartede overflade, som dit gulv fik ved seneste behandling. Eller hvis du alternativt ønsker en knap så plejekrævende efterbehandling, som du kan have glæde af i mange år uden at skulle passe en tidskrævende og opslidende vedligeholdelses rutine.

Sæbebehandlede trægulve – smukke, forførende, og krævende

Der er noget ganske særligt over et sæbebehandlet trægulv. Den hvidlige og silkematte overflade, som kan lyse ethvert rum op med et nærmest magisk skær. Den uforlignelige fornemmelse af glat og blankt træværk under fødderne. Og så selvfølgelig overfladens smuds- og væske afvisende egenskaber, som gør det nemt at fjerne snavs og spildt kaffe eller te med en klud.

Men alle disse plusser er betinget af, at du på jævnlig basis – helst mindst en gang om ugen – vasker dit gulv grundigt med særlig sæbe, som vedligeholder og beskytter træværkets overflade. Blot få forsømmelser kan betyde, at den beskyttende sæbehinde forsvinder – og så har du balladen. Det blotlagte og udtørrede træværk vil suge smuds og væske til sig som var det en svamp. Og der vil lettere opstå splinter, som hager sig fast i sokker og strømper, og som bidrager til gulvets uensartede og ujævne look.

Start forfra med en gulvafslibning og en ny efterbehandling

Hvis du gerne vil af med de grimme pletter, skjolder, slidspor og splinter samt overfladiske ridser og skrammer, kan det nemt klares med en effektiv og grundig gulvafslibning – så længe dit trægulv vel at mærke er intakt, og træværket gennemgående sundt. Du kan klikke ind på https://gkservice.dk/gulvafslibning-nyborg/ og få et tilbud på en professionel og billig gulvafslibning med tilhørende efterhandling.

More articles