Fodbold er sundt for sjælen

14 april 2020 Lykke Holzmann Søby

editorial

Fodbold involverer en helt masse bevægelse – også for målmanden! Al øvelsen hjælper børnene med at holde sig i form og sunde ved at forbedre hjerte-kar-sundhed, koordination, styrke og fleksibilitet.

Fodbold er en sjov sport for børn

Børn skal underholdes og holdes beskæftiget, ellers keder de sig meget hurtigt.

Det er en god ting at fodbold er sådan en sjov aktivitet! Plus, fordi det involverer motion, fremmer det en positiv mental tilknytning til at forblive sund – og de kloge siger at sunde vaner, der indlæres tidligt, holder hele livet!

Fodbold er en holdsport

Selvom individuelle færdigheder er vigtige, når man spiller fodbold, er det også nødvendigt at spille som et hold. Teamwork er en af ​​de mest fordelagtige livsevner, som børn har brug for at lære, da det giver en positiv indvirkning på familie, skole og til sidst arbejde.

At være en del af et team handler ikke kun om at lære at arbejde sammen og dele sine talenter med andre. Det handler også om at lære børn ledelse og hvordan man taber, uden at tabe hovedet og sit gode humør.

Det at være en del af et team lærer børnene at tage ansvar. Når alt kommer til alt, hvis en spiller ikke giver sit et og alt, så går det udover resten af ​​holdet. Dette lærer en anden værdifuld livslektion: nemlig hvordan man udvikler en sund arbejdsmoral.

Motoriske færdigheder

TV, computerspil og smartphones gør det lettere for børn at blive dovne, og betyder at de risikerer at tabe værdifulde motoriske færdigheder. Når de bliver ældre, skal de bruge mere tid på bøgerne for at forberede sig til prøver og eksamener.

Ved at spille fodbold får børnene en chance for at udvikle deres fysiske styrke og motoriske evner på forhånd.

Hvis du skal have dit barn i gang med at spille fodbold, så køb et fodboldmål hos ude-leg

Flere Nyheder