Forebyg og bekæmp indbrud med videoovervågning

14 februar 2020 Astrid Pedersen

editorial

Noget af det værste og mest invaderende, man som familie kan opleve, er et indbrud i hjemmet. Mange tusind mennesker kommer hjem efter ferien eller højtids fejringen hos familien og finder deres bolig gennemrodet af ubudne og uvelkomne gæster.

Der er næsten ikke noget mere skræmmende end at se sit hjem ødelagt og tømt for værdi genstande på den måde. Det skulle da lige være at opleve et indbrud mens hele familien rent faktisk er hjemme. Og når det er så forholdsvis nemt at forhindre disse situationer, er det nærmest dumt at undlade.

Beskyt familien og hjemmet med videoovervågning?

Der er nemlig mange forholdsregler, du kan træffe, hvis du ikke ønsker at miste sine værdier i forbindelse med et indbrud. Du kan for eksempel sørge for at udskifte alle de gamle låse ud med et moderne og sikkert låse system. Der skal ikke udelukkende låse på dørene – alle større vinduer skal også kunne låses med nøgle indefra, således at tyven ikke kan benytte disse som flugtvej.

Dernæst kan du installere et effektivt alarm system med tilhørende vægter service, således at tyven kun får et meget lille vindue at operere i. Og vil du virkelig sætte trumf på sikkerheden, supplerer du disse foranstaltninger med professionel videoovervågning.

Med et videoovervågning system, som reagerer på bevægelse, kan du fange indbrudstyvene på film mens de begår deres ugerning. Dine optagelser kan anvendes af politiet i forbindelse med opklaring, og af forsikrings selskabet i forbindelse med fastsættelse af det beløb, du er berettiget til som erstatning for dine stjålne værdier.

Du kan faktisk også forebygge indbrud ved at opsætte videoovervågning udendørs – og sørge for, at dit overvågningskamera er synligt. Så vil langt de fleste indbrudstyve blive skræmt fra deres forehavende.

Du kan finde de bedste og sikreste systemer til overvågning i den online shop på dkkamera.dk

Flere Nyheder