Forlæng farven med produkter fra Kerastase

19 september 2019 Pernille Skovgaard

editorial

Mange kvinder farver hår – for at prøve noget nyt, for at dække grå stænk eller noget helt tredje. Desværre kan hårfarvning både være en kostelig affære samt hårdt for håret; men med Kerastases vidunderlige produktserie udviklet til farvet hår kan du både tilføre ekstra næring samt bevare farve og glans!

Produktserien hedder “Reflection”, og denne yder særlig beskyttelse til udfordret hår og hjælper med at bibeholde hårfaven. Indeholdende Kerastases patanterede “Fibrionic System” vil dit hår efter brug være både glansfuldt og bevægeligt.

Et af de produkter, der er værd at nævne, er “Reflection Bain Chromatique Riche”, en shampoo til dig med normalt/kraftigt farvet/bleget hår. Shampooen er beriget med E-vitamin samt antioxidanter – og begge elementer er vigtige, hvis man ønsker at forlænge hårfarvens levetid. Shampooen gør desuden håret rent, slikeblødt og skinnende. I produktet er et UV-filter samt lysreflekterende prismer, der får håret til at skinne og spille i lyset.

“Reflection Fluide Chromatique” er et andet vidundermiddel, der hjælper dig med at genvinde kontrollen over uregerlige hår samtidig med, at det tilfører shine og vitalitet. Dette produkt indeholder, ligesom førstnævnte, UV-filter, der beskytter mod sollys. Desuden har “Reflection Fluide Chromatique” anti-frizz.

Brugen er ganske simpel; 1-2 pump trykkes ud i håndfladerne og fordeles jævnligt i håret, hvorefter det styles som ønsket.

Er du ude efter en intensiv hårkur, så er en sådan også at finde: “Reflection Chroma Captive Masque” gør dit hår blødt og velnæret, og din hårfarve intensiveres. Formlen er nyudviklet, hvorfor dette er det hidtil bedste farvebevarende produkt fra producenten.


Masken skal blot påføres i håret, hovedbunden bør dog undgås. Lad virke i 5-10 minutter, og skyl slutteligt grundigt.

Hos smukkere.dk finder du alskens produkter fra Kerastase – og dette endda til favorable priser! Gå på opdagelse og find lige præcis dét, du mangler – uagtet hvad valget falder på, vil du ikke efterlades skuffet.

Flere Nyheder