Gå efter noget specifikt jagtudstyr

31 May 2021 Anders Lundtang Hansen

editorial

Man siger i marketingssammenhænge, at hvis man forsøger at ramme alle, så rammer man ingen.

Alle forretninger ønsker flest mulige kunder i butikken, men ens produkter eller servicer kan ikke være egnede til alle typer personer, hvorfor man må snævre det ind og se på, hvordan man rammer de mennesker, som det giver mest mening at lokke i butikken.

På samme måde kan man – i mere eller mindre overført betydning – ende med at skyde med spredehagl, hvis man vil forsøge at nedlægge alle typer af dyr i skoven og på savanen.

Det kan godt være, du har intentioner om at nedlægge alt fra almindelige danske fugle og til vilde dyr i udlandene, men det kan ende som en utopi, hvis du ikke forsøger at kredse ind til, hvad du egentlig ønsker at jage.

Selvfølgelig kan der være meget ekstraudstyr til jagten, som det kan være praktisk at have i mange sammenhænge på jagt, men generelt bør man forsøge at spore sig ind på, hvad det giver mest mening at eje.

Hvilket jagtudstyr skal du mest gå efter?

Noget jagtudstyr er sådan set billigt nok, så man kan have nok til at have reserver eller hele lagre af den slags, men noget udstyr til at nedlægge bytte med måske er så dyrt, at man virkelig skal overveje, om man får brug for det.

For det kan jo godt være, at man lige har råd til det, men så bliver det på bekostning af noget andet udstyr, som man også gerne ville have.

Og hvis dette første udstyr så bare ender med at stå i jagtskabet og samle støv, så ville det jo være synd og skam, hvis du kunne have købt noget andet, som det viste sig, at du havde mere brug for.

Derfor bør du gøre op med dig selv, hvad du egentlig mest har tænkt dig at jage, før du køber jagtudstyr.

More articles