Gå vinteren i møde med den perfekte vinterjakke

29 November 2019 Sara Mortensen

editorial

Hver gang vi rammer efteråret, så begynder alle de nye kollektioner fra de populære brands at vælte ud – alle med deres lækre nye vinterjakker. Man kan næsten ikke undgå at blive enormt fristet, og har lyst til at købe en jakke til hvert et outfit man ejer. Der kommer også ofte tilbud på de jakker, som var fremme året før. Det afhænger meget af, hvad man gerne vil give for en jakke og hvor vigtigt det er for en, at have de nyeste styles. Er man ligeglad med at jakken skal være fra den nye kollektion hver sæson, så er der rig mulighed for at finde en lækker vinterjakke til en rigtig skarp pris.

Vinterjakken er noget vi alle skal have når det begynder at blive koldt udenfor, og den skal gerne være af god kvalitet, så man kan holde varmen når det først bliver rigtig koldt. Hvis man gerne vil spare lidt penge, så kan det sagtens betale sig at kigge efter vinterjakke på tilbud – du kan stadig få fingrene i en super lækker, klassisk og flot jakke, selvom det ikke er den nyeste skud på stammen. 

Det er en fordel at gøre sig tanker om, om man vil kunne bruge sin vinterjakke til andet end hverdag. Hvis man gerne vil have en varm vinterjakke, som kan bruges til hverdag på arbejde men også kan bruges til en flot kjole til fest, så skal man måske vælge en mere klassisk model. Man kan fx vælge en dunjakke eller en forede jakke, i enten den korte eller lange model. Den lange model kan være super flot til byen og arbejde, men kan også være en smule upraktisk, fordi fleksibiliteten i jakken er mindre i forhold til de korte modeller.

Find en jakke til forskelligt vejr

Det kan være en fordel når man skal finde sin nye vinterjakke, at tænke over om den kan bruges til andet end kun som vinterjakke. Vejret i Danmark har, udover den kolde vinter, også et ret køligt efterår og til tider køligt forår. Det er altså derfor ikke helt dumt, at finde en jakke, som kan fungere både som vinterjakke og overgangsjakke på samme tid. Hvis du er typen der står på ski, så kan din vinterjakke også fungere som skijakke – der findes mange fede jakker, som kan fungere både som hverdagsjakke og som skijakke. Udvalget er stort af vinterjakker til kvinder i dag, og der kommer hele tiden nye til hvert år. Det kan derfor være en dyr fornøjelse, hvis man bliver for fristet, og ender med at købe den nyeste model hvert år. Du kan sagtens finde overgangsjakker og vinterjakker til overkommelige priser fra alle de populære mærker. 

Det vigtigste er, at finde en jakke, som du føler dig godt tilpas i – så er du mere villig til at være udendørs, selvom der er koldt og vådt. Om det er en dunjakke, forede jakke, pelsjakke eller hvad det nu ender med, så er det vigtigt at kvalitet og design følges ad. Når man investere i en vinterjakke, så er det ofte lidt dyrere end når man køber så meget andet tøj. Vinterjakker skal gerne være enten vandafvisende eller helt vandtætte, så du er sikker på at kunne holde dig tør i regn og snevejr. Find den perfekte som passer til dig og din stil – og så er det som sagt, bare en kæmpe fordel, hvis den kan bruges til forskellige anledninger og forskellige årstider.

More articles