Giv kroppen et frirum med en god massage

27 July 2021 Astrid Pedersen

editorial

Føler du dig konstant stresset og anspændt, og har du svært ved at slappe af? Så bør du forkæle dig selv med en massage behandling.

Slip dine spændinger med en god massage

En massage vil først og fremmest have til formål at hjælpe dig af med ubehagelige og smertefulde spændinger i dine muskler. Sådanne spændinger kan gøre livet surt for dig døgnet rundt.

Er du til daglig plaget af stivhed og smerter affødt af spændinger vil du mangle overskud – og du vil have svært ved at sove ordentligt om natten. Med massage kan du på effektiv vis komme af med spændingerne.

Fysiurgisk massage øger blod cirkulationen i musklerne og skaffer dem dermed frisk ilt og næring dertil. Og samtidig aktiveres kroppens naturlige udrensnings system således at ophobede affaldsstoffer transporteres bort.

Massage kan modvirke stress symptomer

Meget tyder på at du kan dæmpe kroppens stress symptomer ved hjælp af massage.

Når massøren ælter dig godt og grundigt igennem er det nemlig ikke kun blodomløbet og lymfe systemet som stimuleres. Den blotte berøring ansporer også kroppen til at frigive oxytocin og endorfiner. Disse signal stoffer giver en følelse af afslappethed, ro og glæde, og lægger samtidig en dæmper på det sympatiske nerve system.

Når kroppen på den måde får et pusterum vil den få mulighed for at genoprette sin egen balance. Du kan give slip på de smertefulde spændinger, genskabe en normal fordøjelses cyklus, og samtidig få følelsen af en bedre harmoni mellem krop og sind.

Er du sygemeldt og i stress behandling kan du således med stor fordel supplere din terapi med regelmæssige massage behandlinger. De kan hjælpe dig til at genopbygge din styrke og få det bedre både fysisk og mentalt.

Du kan finde en dygtig massør i Hammel hos Kiropraktoren i Hammel – book tid til massage via hjemmesiden https://kiropraktoren-hammel.dk/ 

More articles