Giv stuer og værelser nyt live med fototapet

08 November 2020 Astrid Pedersen

editorial

Skal boligen friskes op indvendig, og har du lyst til at prøve noget andet end kedelige, ensfarvede vægge? Så kan du overveje at lade en eller flere af disse beklæde med inspirerende og fantasifuldt fototapet.

Hvordan dekorerer jeg boligen med fototapet?

Der er mange måder hvorpå du kan gøre boligen sjovere og mere spændende ved hjælp af fototapet. Der er ikke én rigtig måde eller forskrift, men du kan selvfølgelig søge inspiration hos diverse bolig bloggere, i indretnings magasiner, eller hos Sohu ApS som forhandler et bredt udvalg af lækre fototapet i høj kvalitet.

Gør børneværelset sjovere med flot fototapet

En af de mest kendte anvendelser for fototapet i boligen er i forbindelse med indretning af børneværelset. Her er det oplagt at dekorere en eller flere vægge med fototapet efter barnets ønske. Hestepigen vil med sikkerhed elskefototapet med flotte heste og ponyer i rigtig størrelse. Din fodbold tossede dreng vil blive begejstret over at få sine idoler på væggen – eller måske fototapet som afbilder et af verdens store fodbold stadiums.

Til de helt små børn findes søde og nuttede fototapeter med de kendte og elskede tegneserie figurer, dyr eller hele eventyr universer med prinser og prinsesser, slotte og enhjørninger. Og til den mere voksne teenager finder du flotte fototapeter med motiver fra verdens storbyer, for eksempel Paris, London eller New York.

Skab nye dimensioner i din stue med fototapet

Hvis du vil give stuen nyt liv kan dette også gøres ved hjælp af fototapet. Du kan for eksempel skabe illusionen af en rå murstens væg selv om stuens endevæg er fremstillet af gips eller beton. Og med fototapet som afbilder boghylder fyldt med klassiske værker kan du få et flot bibliotek i din stue uden at eje en eneste bog. Find flere flotte fototapeter i den online shop på sohu-shop.dk

More articles