Guide: Find den rette tømrer i Frederikshavn

27 august 2020 Camilla Skøtt

editorial

Det er altid svært at vælge håndværker, så hvad skal du gøre, når du skal finde den helt rette tømrer i Frederikshavn? Vi har samlet en lille guide til dig, der er på jagt efter én – læs med og bliv klogere.

En god håndværker overholder sine aftaler, har respekt for dit hjem og har kufferten fyldt med erfaring og en god uddannelse indenfor faget. Der er flere udfordringer, når du skal finde den rette tømrer, og spørgsmålet er, om du udelukkende skal gå efter prisen, eller om der er andre faktorer, du med fordel kan tage højde for?

Faktum er, at det ikke altid er den billigste tømrer, der er det bedste valg, og derfor bør du holde øjnene åbne og kigge efter flere forskellige ting, fx: erfaring, placering og garantiordninger.

 

Har håndværkeren erfaring på dit område?

Som det første kan du med fordel undersøge, hvilke tømrerfirmaer der har erfaring med lige præcis den slags opgaver, der skal udføres hos dig. 

Ofte er der behov for mere end én faggruppe, fx tømrer, vvs-installatører og elektrikere, og derfor skal du også overveje, om det er tømreren, der skal varetage hele entreprisen – og i så fald skal du vælge en, der har erfaring med det.

Er en lokal tømrer i Frederikshavn det bedste valg?

Der er flere fordele ved at vælge en lokal tømrer. Vedkommende kan lettere rykke ud, hvis adressen er i nærheden, og samtidig kan der være troværdighed at hente i lokalområdet og måske endda referencer fra naboer og venner.

Derudover sparer du penge på transporttid sammenlignet med håndværkere fra en anden by, der alt andet lige skal have deres tid i bilen betalt.

 

Gå altid efter garantiordninger

Uanset hvilken håndværker du er på jagt efter, er det en god idé at undersøge, om vedkommende er medlem af en garantiordning – de findes indenfor alle brancheforeninger.

En tømrer kan typisk være medlem af Byg Garanti eller Håndværkergaranti.

Flere Nyheder