Healing: Her kan du få reiki undervisning

23 februar 2021 Cecilie Mortensen

editorial

Det har måske aldrig været vigtigere at kende sin krop, end det er i dag. Der er mange der hvert år der går ned med stress, angst eller depression. Det kan være svært at opdage, hvordan ens krop og sjæl har det, når vi lever i en travl og stresset hverdag som de fleste gør.

Dermed foregår det meste i hovedet, og vi skaber en tendens til at glemme vores krop i vores hverdag. Det gør at kroppen jo siger fra, når den for alvor bliver presset. Her er skaden sket, og det kan dermed være svære at reparere og hele sin krop og sjæl, end hvis du tog det i forkøbet. 

Hvad er Reiki healing?

I dag er healing derfor også blevet populært i Danmark. Der findes mange forskellige måder at heale på, hvor en af de mest populære behandlinger af reiki healing. Reiki kan direkte oversættes til “universets livsenergi”. Det vil sige, at det er en healing som ikke kræver at behandleren bruger sin egen energi. Universet siges at indeholde energier over det hele. Her kan ved blot en håndlæggelse bruge energien omkring os til at skabe balance i sjælen og kroppen. 

En af de store effekter ved reiki healing er, at det får kroppen til at heale. Det gør, at man kan slappe af i kroppen og samle ens tanker. Hvis du f.eks. er stresset eller har tankemylder, vil det give positive effekter mod det. 

Vil du lære at udføre reiki healing?

Alle kan som udgangspunkt udføre reiki healing. Der er hverken særlige krav eller kompetencer man skal besidde. Det handler i stor grad om at kunne mærke sin sig selv og de energier vi har omkring os i hele universet. 

Hvis du ønsker at blive klogere på reiki healing, kan du få kompetent reiki undervisning af selveste christo.dk

Flere Nyheder