Husk sikkerheden om bord – køb redningsveste der passer

17 September 2020 Astrid Pedersen

editorial

Det er meget vigtigt at din båd er udrustet med det korrekte antal redningsveste. Antallet af redningsveste om bord på dit fritids fartøj skal som minimum svare til antallet af ombord værende personer, ifølge gældende dansk lov. Det betyder at hvis I er to voksne og to børn, skal der mindst være to redningsveste til voksne og to redningsveste til børn på båden.

Du bør være opmærksom på om ungerne er skudt i vejret siden sidst I var ude og sejle. I så tilfælde kan det nemlig være nødvendigt at købe nye redningsveste til dem. Og skal hunden eller katten med på sejl ferie bør du også investere i en særlig redningsvest til den.

Hvad er en oppustelig redningsvest?

Før i tiden var redningsveste tunge, klodsede og hæmmende for bevægelses friheden. Men her i 2020 er det faktisk muligt at finde lette og behagelige redningsveste som har såvel sikkerhed som ergonomi i orden. Faktisk behøver en redningsvest slet ikke at begrænse din mobilitet mens du har den på. Du kan nemlig vælge at investere i en oppustelig redningsvest.

Hos Bådbiksen finder du den smarte og nærmest futuristisk designede Viking Conquest redningsvest – en automatisk oppustelig redningsvest som anvendes af politi og kyst bevogtning verden over. Med en ganske beskeden vægt på omkring 750 gram er Viking Conquest redningsvesten både utroligt let og smidig. Du mærker faktisk næsten ikke at du er iført redningsvest med en Viking Conquest redningsvest.

Viking Conquest redningsvesten pustet op i løbet af ganske få sekunder og er sikkerheds godkendt efter EN 396 og den nye ISO standard. Dermed er Viking Conquest den ideelle redningsvest til fritids og lyst sejlads i de forholdsvis fredelige danske farvande.

Hvis du ønsker mere information om den smarte Viking Conquest oppustelige redningsvest kan du læse mere, og bestille din og familiens redningsveste online hos baadbiksen.dk

More articles