Hvad du skal have med på jagtturen

27 oktober 2021 Steffen Petersen

editorial

Det er jagtsæson, så du skal sikkert afsted med dine venner fra jagtklubben ud på tur. For at få en succesfuld jagttur skal du have de rette redskaber med dig. Læs med i dette indlæg, hvor vi vil komme omkring, hvilket jagtudstyr du skal have med, når du skal på jagt.

 

 

 

1. Ordentligt fodtøj

Når du skal ud og jage, så er det vigtigt, du har de rigtige sko på. Det kan være gummistøvler, decideret jagtstøvler eller andre travesko. Det vigtigste er egentlig bare, at du har fodtøj på, som ikke kommer til at gøre ondt og som kan holde dine fødder varme. Du er ikke lovet tørvejr i Danmark, så dit fodtøj skal også være vandtæt. Du er på benene i mange timer, så find fodtøj der er god støtte i, og som du kan gå ordentligt i. Man siger også, at man aldrig skal gå ned i pris, når det kommer til fodtøj. Så er du nemlig sikret godt fodtøj, der kan holde i lang tid.

 

2. Rygsæk

Du skal have en rygsæk, der kan bære det udstyr, som du har med dig på jagtturen. Sørg for, at den er ordentligt designet med separate rum. Tasken skal være vandtæt, så den ikke bliver våd, hvis det begynder at regne. Du kan evt. finde en rygsæk, der har et regnslag, så du er beskyttet mod regnen. Rygsækken skal også have god støtte, så den sidder godt på dine skuldre. Hvis rygsækken ikke har en god støtte, kan du ende med at få en dårlig kropsholdning. Det er heller ikke komfortabelt, når du skal ud og gå i længere tid.

 

3. Overtøj

Som nævnt i de to forrige tekster, så er det vigtigt med udstyr, der er vandtæt. Det samme skal din jakke også være. Ellers kan du fryse, når det begynder at regne, eller når solen går ned. Du bør også overveje at købe en camouflagejakke. Det kan være nyttigt, hvis du går rundt i naturen, hvor der er buske og træer. Farven på dit tøj vil nemlig smelte sammen med omgivelserne, hvilket gør visse dyr mindre tilbøjelige til at få øje på dig.

Flere Nyheder