Hvad kan malerarbejde koste dig?

30 September 2021 Steffen Hansen

editorial

Malerarbejde kan blive en nødvendighed, hvis det er du skal flytte ud af din lejlighed eller renovere dele af dit hus. Oftest kan du selv klare mindre malerprojekter selv, men det kan også betale sig at få andre om at klare jobbet for dig. Derfor vil vi i dette indlæg hjælpe dig på vej med gode råd til, hvordan du finder en maler, der kan give dig en overskuelig pris og flotte resultater i sidste ende. 

1. Indhent flere tilbud

En af de ting, som du kan gøre for at sammenligne priserne, er at du indhenter flere tilbud fra forskellige malerfirmaer. Der er stor konkurrence, da der er mange malerfirmaer. Derfor vil priserne variere fra firma til firma. Hvis du kører på en budget med renovationen af dit hus eller lejlighed, så kan det være smart at se, hvad prisen ligger gennemsnitligt på. Måske er der et malerfirma, der kan klare det til mindre penge end et andet.

Du skal naturligvis have med i overvejelserne, at prisen ikke slår kvaliteten i sidste ende. Hvis du gerne vil have et flot resultat, kan det være du skal betale lidt ekstra. Men det er op til dig. 

2. Læs anmeldelser

Du kan bruge anmeldelser som en guideline til valg af maler. Anmeldelser kan give et godt overblik over, hvordan malere håndterer deres arbejdsopgaver og om de efterlever det, de har lovet. På en hjemmeside fremgår der ofte referencer eller billeder af tidligere udført arbejde. Tænk det som en port folio af firmaet, så du tager et kvalificeret bud i sidste ende. 

Vi kan anbefale, at du besøger https://malerkanonen.dk/malerfirma-liseleje/ og finder det malerfirma, der er tættest på dig til at hjælpe dig med jobbet. 

3. Læs kontrakten grundigt

I en kontrakt fra et malerfirma vil der typisk fremgå, hvad de køber af materiale. Så har du en idé om, hvad de individuelle priser nogenlunde er. De professionelle malere vil ofte selv købe malingen, samt de redskaber de skal bruge til at udføre deres arbejde. Hvis du ikke vil betale for dyr maling, så kan du købe dit eget, som du kan få dem til at bruge af. Det eneste, som du skal være opmærksom på, er at de ikke kan stå til ansvar for det maling du køber. Det betyder, at hvis malingen ikke holder eller er af dårlig kvalitet, så er det ikke malerens skyld. 

More articles