Hvad skal du bruge til din Jotun bundmaling?

23 September 2020 Sara Mortensen
image

Hvis du har bestemt dig for at din båd skal have det bedste af det bedste, så har du valgt rigtigt når det kommer til Jotun bundmaling. Der er dog nogle ting, som du skal anskaffe dig, inden du går i krig med bundmalingen – læs med her og få et overblik over, hvad du skal bruge. 

Når du giver dig i kast med Jotun bundmaling, så nytter det ikke noget at haste igennem projektet. Det tager tid og det skal behandles med respekt, da det er en stærk bundmaling. Jotun bundmaling er en af de mest solgte selvpolerende bundmalinger på markedet og med god grund. Den er ekstremt effektiv i både at forhindre begroning, i forhold til tørretiden og til at give bådens bund det perfekte finish – så det er bare med at komme i gang! 

Der er en række ting du skal bruge i forbindelse med Jotun bundmalingen – det er både ting for sikkerhedens skyld og rent praktiske ting. Det kan være en god idé at lave en liste, hvor du skriver ned hvad du skal bruge og sørge for at du har det hele, inden du går i gang. 

Det her skal du bruge når du maler med Jotun bundmaling

Du skal bruge beskyttelsesbriller, beskyttelsesdragt, handsker, maske, gode støvler og eventuelt et høreværn, når det kommer til sikkerheden. Du skal sikrer dig at du ikke indånder de giftige dampe eller de mange støvpartikler undervejs samt undgå at få noget i øjet. Beskyttelsesdragten er for at beskytte både krop og tøj undervejs og samme med støvler. Pak dig godt ind, så du hverken har hår eller hud udsat i forhold til malingen. 

Når det kommer til udstyr, så skal du bruge en malerspand, et fuldt malesæt, afdækningstape og afdækningsplast. Afdækningsplast er en fordel, for at beskyttet både miljø og det underlag du arbejder på. Afdækningstape er godt til at få vandlinjen på båden fuldstændig skarp, hvilket er vigtigt for bådens samlede udseende. 

Når du har anskaffet dig disse forskellige ting, så er du godt klar til at gå i gang med Jotun bundmaling og få din båd til at skinne til hele næste sejlsæson!

More articles