Hvem tager du med til din rejse til Bodrum?

02 juni 2022 Anders Lundtang Hansen

editorial

For mange er det nok almindeligt, at når det kommer til at handle om rejser til Bodrum i Tyrkiet, så tager man familien med, for det er et populært feriested for mange.

Men det kan også være som en studietur, hvor det mere er nogle studiekammerater, man tager på ferie med, hvor der er fokus på mere “tur” end “studie”.

Så kan det jo også være den gamle vennegruppe, som man trænger til at ses med igen, og man er begyndt at snakke alt for meget om gamle oplevelser, så det er ved at være på tide, at man oplever noget andet sammen, som man kan snakke om.

Men det kan da også være en ny vennegruppe eller lignende, som der trænger til at blive rystet sammen, så man tager en afslappet ferie til Bodrum.

rejser Bodrum

Der er også andre at tage med til en rejse til Bodrum

Så kan man også være i det romantiske hjørne, hvor det handler om, at man tager den udkårne med på en ferie hertil Bodrum, fordi man gerne vil på en romantisk tur sammen, hvor det bare skal handle om hinanden.
Det kan blive den tur, som man gentager senere, hvor man frier til hinanden, og så tager man derned igen til et bryllupsjubilæum.

Men det kan jo også være lidt det modsatte, hvor man er et ældre ægtepar, der trænger til at genoplive deres forhold, fordi der er gået rutine i den, og man har glemt gnisten.

Dette behøver man dog ikke være et ældre ægtepar for at gøre, for det kan også være et yngre ægtepar, hvor tiden bare går med børn, og man glemmer hinandens nærvær og være intime sammen, så man får børnene passet, mens man “stikker af” langt væk fra dagligdagens gøremål.

Sådan er der så mange måder at nyde den ferie på.

Flere Nyheder