Hvorfor bør du tage dit pasfoto ved en fotograf?

04 februar 2022 Cecilie Mortensen

editorial

Er tiden inde til, at du skal have et nyt pasfoto til dit pas? Så skal du naturligvis have fundet ud af, hvor du skal have taget dit billede henne. Du har nemlig flere valgmuligheder. Du kan både vælge at tage billedet i en automat. Disse finder du rundt omkring i mange større byer – blandt andet også ved togstationer. 

En anden mulighed du har ift. dit pasfoto er, at du tager til en professionel fotograf – og det kan der være god grund til. 

Dette taler for at få dit pasfoto ved en fotograf

Du kan få et ekstra godt billede

En første ting der taler for, at en fotograf skal tage dit pasfoto er, at du kan få et ekstra godt billede. Det skyldes flere ting. For det første har fotografen ekstra godt udstyr. Det gælder både ift. kameraet og linserne der kan tages i brug. Og så vil vedkommende også have hjælpemidler, der sikrer at lyset er bedst muligt, når billedet tages. 

En fotograf kan også hjælpe med at guide dig, så du får et pasfoto i den helt rette vinkel – så du både viser dig fra din bedst side, og så billedet lever op til de krav, der er til et pasfoto.

pasfoto

Der kan være mulighed for forskellige baggrunde

En anden ting der taler for, at du får taget dit pasfoto ved en fotograf er, at du kan få forskellige baggrunde. Det gælder mest ift. forskellige farver, der kan vælge mellem. Denne valgmulighed har du eksempelvis ikke, hvis du selv får taget billedet i en automat. 

Der findes professionelle fotografer i de fleste byer

En sidste ting der taler for, at pasfotoet skal tages ved en fotograf er, at de holder til i de fleste byer. Du vil derfor også relativt nemt kunne finde en fotograf i dit lokalområde: https://solroedfoto.dk/fotografering_/pasfoto.

Flere Nyheder