Italiensk kvalitetsbling

27 May 2019 Pia Nielsen

editorial

Alle elsker fortidens smukke krystal lysekroner, men de passer ikke altid ind i moderne hjem – det har italienske Foscarini fundet den perfekte løsning på: En moderne lysekrone. 

Rund, blank og moderne

Foscarini kombinerer det bedste fra fortiden og nutiden i de smukke Caboche loftslamper, der med sine runde glaslignende kugler i den pendelformede kreds danner en fryd øjet i form af en moderne lysekrone. De glaslignende kugler er lavet af praktisk og moderne akryl, der giver et smukt lysspil og letter rengøringen. Lyset i den unikke Foscarini lysekrone bliver med de transparente kugler kastet i alle retninger og brudt op til en diffust og hyggelig belysning. Du finder det moderne bud på en lysekrone i velassorterede møbelbutikker online, https://andlight.dk/shop/foscarini-9c1.html, og den findes i to farver: Den helt klare og transparente sølvfarvede og den guldfarvede version, hvor akrylkuglerne er gyldne. Giv dit hjem bling med god italiensk kvalitet og moderne innovation. 

Andet og mere end lysekroner

De afrundede, organiske former præger alle de lækre, skinnende lamper fra Foscarini. Er du mere til enkle lamper med glatte skærme og retningsbestemt lys, kan det gode kvalitetsmærke fra Italien også byde på denne type lamper i smukke farver og flot finish. Bordlamper, loftlamper og væglamper med glasskærme i klare farver og i mange tilfælde med indbygget lysdæmper – perfekt til både arbejdsbelysning og de mere afslappende stunder. Stilen hos Foscarini er et unikt mix af modernitet og retro-inspirerede linjer, og de fine lamper får nemt tankerne tilbage til 60’ernes farverige og skulpturelle brugskunst. Du bestemmer selv pang-effekten hos det italienske mærke, der som så meget andet italiensk design netop forstår at balancere det diskrete med det iøjefaldende og markante. Ikke to lamper fra Foscarini er ens, og du kan uden problemer fylde dit hjem med de lækre lamper uden at få fornemmelsen af gentagelse. 

 

More articles