Kaffemaskiner til erhverv – kvalitetskaffe til dine medarbejdere

21 September 2021 Astrid Pedersen

editorial

Skal dine medarbejdere mærke lidt ekstra påskønelse i denne tid hvor de vender tilbage til kontoret efter nedlukningens ophævelse? Så bør du investere i deres daglige trivsel. Og her vil en professionel kaffemaskine eller espressomaskine, som kan levere lækker kaffe i cafe kvalitet, gøre underværker.

Hvordan vælger jeg den bedste kaffemaskine til mit kontor?

Når du står for at skulle vælge den kaffemaskine eller espressomaskine som skal brygge mokka til dine medarbejdere gennem de næste mange år er det en god idé først og fremmest at tage et kig på kapaciteten. Det er så ærgerligt at gå ned på udstyr – og dette gælder også kontorets kaffemaskine. Det er bedre at have lidt head room når det kommer til kapacitet.

Derfor bør du vælge den største og kraftigste maskine som kan stå i kontorets tekøkken. Selv om der ikke er så mange medarbejdere på dit kontor skal maskinen alligevel kunne håndtere en vis spidsbelastning, for eksempel i de tidlige morgentimer og i tiden lige efter frokost. Og du vil også gerne kunne brygge mange kopper kaffe ad gangen, for eksempel i forbindelse med møde forberedelser.

Hvem er Kaffeexpressen?

Kaffeexpressen er en dansk leverandør af kaffemaskiner, espressomaskiner og alt hvad du skal bruge af tilbehør til at brygge den perfekte kaffe.

Kaffeexpressen har igennem mange år leveret såvel kaffe produkter som maskiner og udstyr til kaffebrygning til kaffetørstige danskere og virksomheder i alle størrelser. Hos Kaffeexpressen kan du finde din state of the art kaffemaskine til erhverv og kontor.

Du kan vælge imellem kaffemaskiner og espressomaskine fra brands så som Carimali, Jura, Animo, Rocket, KorintoPrime, Wacaco Pipamoka, La Radiosa, Wittenborg, Lavazza, Kalea Plus, Elektra og La Nuova Era. Klik ind på Kaffeexpressen.dk og se det store udvalg af lækkert udstyr til moderne kaffebrygning, og bestil din kaffemaskine eller espressomaskine allerede i dag.

More articles