Klar tidsregistrering mere effektivt

15 December 2019 Cecilie Mortensen

editorial

I enhver virksomhed er det vigtigt at have styr på den tid, man bruger på arbejdsopgaver. Det gælder både, hvis man er revisor, advokat, arbejder i produktion, eller har medarbejdere som står i butik. Her er det essentielt, at man har en finger på pulsen ift. hvor mange timer, de enkelte medarbejdere arbejder – på den måde kender man også til sine omkostninger gennem en måned. 

For at hjælpe en godt på vej med de timer, der bruges i virksomheden, findes der forskellige programmer til tidsregistrering. På den måde kan man nemmere og mere effektivt sætte arbejdstimer i systemer. Der findes endda programmer, som kan håndtere flere tusinde medarbejderes timer. Alt kan derfor også samles i et enkelt og smart system. 

Hvis du ønsker hjælp til smart tidsregistrering, så finder du forskellige gode løsninger hos ANCA Electronic. Her kan du bl.a. finde stempelterminaler, så dine medarbejdere nemt kan stemple sig ind og ud, når de kommer og går i virksomheden. Det kan være en fordel at kontakte dem, hvis du ønsker at høre mere omkring, hvilken løsning, der passer til din arbejdsplads’ behov. På den måde er du også sikker på, at du får mest muligt ud af systemet, så det kan aflaste administrationsarbejde. 

I mange af disse tidsregistreringssystemer er det også muligt at indtaste alt fra orlov og fravær. På den måde kan der holdes styr på al den aktivitet, som er med selv den enkelte medarbejder. Mange af de programmer som er med til at styre dette, lader også den enkelte medarbejder selv loggee ind og kan f.eks. lave fraværsanmodninger, som efterfølgende kan accepteres af en leder i systemet. 

Du kan altid kontakte ANCA, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på en løsning til jeres tidsregistrering i virksomheden. Du kan dog være sikker på, at du får et effektivt system, som gør hverdagen nemmere. Du kan læse mere her: http://www.anca.dk/

More articles