Køb de rigtige rengøringsmidler

23 January 2022 Steffen Petersen

editorial

Når det drejer sig om rengøring, er der en række forskellige produkter, der kan bruges til at få arbejdet gjort. Nogle mennesker foretrækker måske at bruge helt naturlige produkter, mens andre måske foretrækker traditionelle kemisk baserede rengøringsmidler.

Der findes dog også en række produkter at vælge imellem, hvor det godt kan være svært at vide, hvilke der er mest brugbare for dig. Læs mere om dette i indlægget her.

 

rengøringsmidler

 

Skurecreme

Skurecreme er et must-have for dig, der gerne vil have et skinnende og flot badeværelse hele tiden. Man bruger nemlig skurecreme til at fjerne gammelt indtørret kalk og mug med. Det er det helt rigtige produkt at bruge, hvis du har et bruserum, der har set bedre dage. Man kan også bruge skurecremen til badekarret, håndvasken eller rundt om toilettet. Den er meget effektiv og kan fjerne kalk rigtig godt.

 

Brun sæbe

Brun sæbe er et all-round rengøringsmiddel, der er effektiv til gulvvask eller hvis du skal gøre dine overflader rene. Den er stærk nok til at fjerne fedtede overflader og plette. Selv urinpletter på gulvet forsvinder, når du bruger brun sæbe, hvis du har husdyr i hjemmet. Du kan dog ikke bruge dette produkt på overflader, der for nylig er blevet malet. Brun sæbe er et billigt rengøringsmiddel, så det er en absolut must have i rengøringsskabet.

 

Citronsyre

Citronsyre er syre-salte, der hjælper med at skære igennem fedt og snavs. Du kan bruge dette produkt i køkkenet eller på badeværelset til at fjerne pletter, kalk eller rustpletter. Mange mennesker bruger det endda også til at fjerne blokeringer i afløb. Det er meget effektivt til at fjerne sæberester på brusere og badekar. Dog skal du bare påpasselig, når du bruger det til dette formål.

Det er særligt effektiv i opvaskemaskiner. Du kan hælde din sæbeholder op med citronsyre og køre opvaskeren på et høj program (60 grader). Der skal helst ikke være bestik eller andet service i maskinen, imens det kører. Dog kan godt køre glas sammen med dette, da det kan fjerne glaspest.

More articles