Køb moderne gulvlamper fra anerkendte design huse

30 juli 2018 Astrid Pedersen
Køb moderne gulvlamper fra anerkendte design huse

Måske har du ofte grublet over, hvordan man skaber den helt srælige belysning, som kendetegner dansk hygge, uden at hengive sig til et Huset På Christianshavn lignende univers. Det å være muligt at kombinere moderne bolig indretning med en varm og indbydende stemning, som inviterer inden for til socialt samvær uden at blive alt for rustikt.

Moderne hygge og intimitet med smukke designer gulvlamper

Den gode nyhed er at ja – det kan faktisk sagtens lade sig gøre. Selv om dit hjem og holdt i rene skandinaviske linjer, som måske ikke umiddelbart signalerer hygge, kan du sagtens skabe den helt rigtige atmosfære i din stue ved hjælp af den rette lyssætning. Her gælder det om at have lamperne placeret decentralt – den brede og ensartede belysning fra eksempelvis en loftlampe duer ikke,når det handler om at skabe hyggestemning. Du kan der imod kreere denne atmosfære ved at placere lamper med et forholdsvis begrænset belysnings areal og et dæmpet, varmt skær – for eksempel gulvlamper, bordlamper og pendler – rundt omkring i rummet. På den måde skabes små, oplyste øer omkring for eksempel sofagruppen, hyggekrogen og læsehjørnet.

Gulvlamper fra kendte designere – et sikkert hit

Inden for lampe genren er gulvlampen den type lampe, som er mest elsket af designere. En gulvlampe giver nemlig designeren frie hænder til at formgive, og kreere et skulpturelt statement – mange gulvlamper er nærmest kunstværker i sig selv, og kan stå som sådan i en vel indrettet stue. Hvis du er nysgerrig på at se de mange flotte designer gulvlamper, som findes på det internationale marked i dag, kan du finde et velassorteret udvalg af lamper fra kendte producenter og designere så som Lumen Center Italia, lumini, Tonone, Trizo21, Vasanthi, Verner Panton, Made By Hand, Marc Pascal, Marset, MENU, Foscarini, Frama, Grupa Products, GUBI, HAY Lamper, Here Comes The Sun, In The Tube og Muuto hos andlight.dk

Flere Nyheder