Kom af med dine rygproblemer og smerter

13 august 2021 Lykke Holzmann Søby

editorial

Behandlinger hos en kiropraktor tilpasses hver patient afhængigt af hvilken diagnose de har. Normalt foretager kiropraktoren behandlinger på den første undersøgelsesdag. Hver patient er forskellig, og kiropraktoren har en specifik behandling, der kan gøre behandlingen effektiv og behagelig.

Også til dem med moderate smerter

Mange patienter ankommer til kiropraktoren med smerter af moderat karakter. Mange af disse symptomer kan være enten eller både neurologiske og skeletale. Ofte føler patienter, at de har brug for en massage eller har fået massage, og lindringen varede ikke særlig længe. Patienter med moderate smerter ønsker at komme i behandle med det samme, så det ikke bliver mere alvorligt. Nogle af disse symptomer omfatter:

Ømhed i mere end et par dage

Stramhed eller stive muskler

Lejlighedsvis følelsesløshed og prikken

Hovedpine

Lændesmerter

Milde iskiassmerter

Konstant minimal smerte

Hvem kommer til kiropraktor?

Alle er velkommen, men selv patienter med smerter, der ikke er så slemme. Ofte føler de, at de har problemer med at rejse sig fra en siddende stilling, eller at de skal får det kortvarigt bedre af at strække kroppen. Hvis patienten har store smerte, kan kiropraktoren ofte hjælpe dem af med disse fra de svære/moderate kategorier ned til minimal kategori.

Opnå sundhed og velvære!

Kiropraktoren ønsker præcis det samme resultat som dig, at du skal få det bedre og slippe for dine ubehagelige smerter. Hvis dit eneste mål er at blive symptomfri og smertefri, kan de hjælpe med det. Hvis du ønsker at blive smertefri og arbejde med forebyggende pleje for forhåbentlig at komme ud af smertehelvedet – forhåbentligt for bestandigt – kan kiropraktoren også gøre det. Eller hvis du er en atlet og ønsker at arbejde med præstationspleje for at hjælpe dig til at præstere bedre, på fodboldbanen eller golfbanen, så kan kiropraktoren også gøre det!

Hvis du har nogle af de føromtalte problemer, så kontakt din lokale kiropraktor i Vejle allerede i dag, og bliv smertefri. 

Flere Nyheder