Lad dig ikke blive begrænset til at dyrke springgymnastik

18 December 2019 Silje Hansen

editorial

Er du eller dit barn vild med springgymnastik? Det er måske ikke altid at der er plads i hjemmet til at lave de øvelser man typisk øver til springgymnastik. Det er heller ikke altid lige til at øve sig på en trampolin, da mange af øvelserne kræver at man enten kan tage sig tilløb eller har behov for mere plads end på selve trampolinen. Vi har derfor lavet lidt research på, hvad du kan bruge som alternativ, som ikke lader dig eller dit barn blive begrænset, når I vil have sjov i haven, på stranden eller på vandet, men samtidig giver mulighed for at træne og øve jeres øvelser fra springgymnastik. I vores research har vi ledt efter et kompromisløs element, der er slidstærkt, let at transportere og som kan bruges af børn og voksne i alle aldre. Her har vi fundet et smart og lækkert produkt, kaldet global airtrack. Det er som udgangspunkt udviklet som et professionel gymnastikredskab, men kan både bruges til hjemmebrug og til mange andre formål. 

Dyrk springgymnastik i haven

Med en airtrack er du ikke begrænset af at kun bruge den i hjemmet. Du kan puste airtrack op i haven, og få en masse sjove timer enten alene eller med venner til at lave mange forskellige lege og øvelser. Her kan du få plads til tage tilløb, så du kan få god højde på dine spring. 

Global Airtrack kan bruges på stranden

Hvis du har planlagt en tur på stranden med dine venner eller børn, kan du få meget sjov og underholdning ud af at medbringe en airtrack. En airtrack kan både bruges på sandet og i vandet, så du kan laves nogle flotte hop, spring og måske kolbøtter, hvor du kan landet på vandet eller sandet. Den er udviklet i et slidstærkt materiale som gør at du ikke skal bekymre dig om den høje kvalitet. 

Du kan finde produktet her https://globalairtrack.dk/.

 

More articles