Lad din tandlæge i Aarhus rense dine tænder

23 January 2022 Astrid Pedersen

editorial

Ønsker du at bevare dine tænder flotte og funktionelle hele livet igennem uden at skulle have tandimplantater, gebis eller andre former for tandproteser? Så bør du sørge for at få børstet tænder hver eneste dag, og aflægge din tandlæge mindst ét årligt visit.

Få hjælp til forebyggelse af tandlidelser hos din tandlæge

En tandlæges vigtigste opgave er at hjælpe patienterne til at bevare et sundt og stærkt tandsæt hele livet igennem. Derfor ligger hovedparten af tandlægens arbejde inden for forebyggelse af sygdomme og lidelser i tænder og i tandkød.

I forbindelse med dit årlige tandlæge besøg vil din tandlæge få mulighed for at give tænder og tandkødslommer en grundig dybderens hvilket kan forhindre plak og belægninger i at bygge sig op på tændernes emalje og langt tandkøds randen. Dette har en forebyggende effekt fordi netop belægninger og tandsten udgør gode vækst betingelser for bakterier som kan give såvel tandkødsbetændelse som karies (også kendt som huller i tænderne).

tandlæge aarhus

Når tandlægen således fjerner belægninger på og mellem tænderne øges din sandsynlighed for at undgå huller og smertefuld tandkødsbetændelse som på sigt kan udvikle sig til den frygtede lidelser parodontose. Og så vil du kunne beholde dine smukke og sunde tænder samt ditto tandkød resten af dit liv.

Hvor finder jeg en dygtig tandlæge i Aarhus?

Hvis du er på udkig efter en tandlæge i Aarhus som kan hjælpe dig med at holde dine tænder smukke og fri for huller kan du med formål vælge TandlægeCenteret Clemens Torv.

Hos TandlægeCenteret Clemens Torv finder du nogle af de dygtigste tandlæger i Aarhus og omegn. Du bliver budt velkommen i den centralt beliggende klinik af tandlæger, tandplejere og klinik assistenter som står klar til at hjælpe dig med den bedste tandbehandling i Aarhus. Klik ind og bestil tid hos TandlægeCenteret Clemens Torv på klinikkens hjemmeside clemenstand.dk.

More articles