Lav også bænke til dit plankebord

25 november 2019 Anders Lundtang Hansen

editorial

Intet bord uden bænke, lyder det i en reklame, hvor “bænke” så er stavet efter et mærke, der laver mange forskellige former for ketchup, dressinger med videre.

Men hvis man alligevel bare tager det for pålydende, så er det da klart, at medmindre der er tale om et buffetbord eller et pyntebord, telefonbord, askebæger-bord eller lignende, så giver det ikke meget mening at have et bord, hvis man ikke kan sidde ved det.

Bevares, man kan da bruge stole, men vil du ikke give os ret i, at hvis man skal sidde og spise ved et plankebord, så ser det pænest og mest passende ud, hvis man har nogle bænke dertil, der passer i størrelsen, som man kan sidde på?

Den slags skal man da have, for det er også meget lettere lige at være et par stykker om at smide de bænke op på bordet og ned igen, når man skal bruge bordet kontra ikke bruge det.

Det vil tage en del tid med stole, der måske er forskellige, og ellers fylder de jo generelt en del, når man skal pakke det samme.

Med bænke er der ikke så stort besvær med at finde ud af, hvor man skal sidde, der er ikke armlæn, der optager plads, og så er bænken altid i den samme højde til bordet, som vil passe til de fleste, så de ikke behøver lede efter en stor, der kan passe dertil.

Dog skal man lige være opmærksom på, hvis man sætter sig helt ude på enden af bænken efter sidste ben, hvis de andre på bænke går deres vej.

For så er tyngdepunktet rykket, så bænken nok vil vippe i ens retning, og man falder ned; så her skal man lige hjælpe hinanden med at passe på, at det ikke går galt, når man sætter sig og rejser sig.

Skal du have lavet et unikt plankebord, så kan du købe det fra Hipstory.dk.

Flere Nyheder