Luft til vand varmepumpe pris? Find den laveste online

01 September 2020 Astrid Pedersen

editorial

Skal du være med på den grønne omstilling og samtidig spare en formue på din varmeregning? Så bør du skifte til en luft til luft varmepumpe eller en luft til vand varmepumpe.

Hvorfor vælge en luft til vand varmepumpe?

Når du står for at skulle vælge hvilken type varmepumpe du skal tilslutte bør du kigge på din boligs nuværende opvarmnings metode. Anvender du et fyr til opvarmning af brugsvand og cirkulationsvand er det nærliggende at vælge en luft til vand varmepumpe.

En luft til vand varmepumpe varmer nemlig vandet op med langt højere effektivitet end et gammelt udtjent fyr. Dette betyder samtidig at en luft til vand varmepumpe udnytter den tilførte energi langt bedre, og at den således er både mere miljø venlig og billigere i drift.

Derfor kan du med fordel vælge en smart og moderne luft til vand varmepumpe hvis du ønsker at kunne skrue op for varmen og tage lange brusebade med god samvittighed. Og det behøver ikke at koste dig en bondegård at skifte fyret ud med en luft til vand varmepumpe.

Hvordan får jeg fat på en billig luft til vand varmepumpe?

Med et varmepumpe abonnement får du den mest fordelagtige pris på luft til vand varmepumpe. Når du vælger at leje din luft til vand varmepumpe gennem Nærvarme Danmark A/S’ abonnements ordning vil du kunne slippe med et lavt engangs beløb og en ditto månedlig ydelse for at have en luft til vand varmepumpe tilsluttet dit hus. Med i abonnement prisen er eftersyn og eventuel reparation af din luft til vand varmepumpe, lige som varmepumpen vil blive skiftet ud når den slides op. Du kan således få alle fordelene ved en luft til vand varmepumpe samtidig med at du slipper for besværet. For aktuelle priser på varmepumpe abonnement, klik ind på Nærvarme Danmark A/S’ hjemmeside naervarme.dk og læs mere.

More articles