Med en professionel gulvslibning bliver dine gamle gulve så gode som nye

07 april 2022 Kamilla Sonne

editorial

Er du en af de mange danskere med trægulve i hjemmet?

Trægulve er utroligt populære, og det er ikke uden grund. De er både pæne, nemme at indrette med, og så er de også praktiske. De er nemlig utroligt hårdføre og kan holde til lidt af hvert, uden at det kræver den store vedligeholdelse.

Intet kan dog holde evigt – og trægulve er ingen undtagelse. Uanset træsorten vil man med tiden kunne se spor efter den daglige brug og slid. Det kan fx udmønte sig i hakker og ridser eller misfarvninger i overfladen.

Det skæmmer gulvet og kan nemt få hele rummet til at se mere slidt ud, end det egentlig er.

Men det er der heldigvis råd for – nemlig i form af en professionel gulvslibning.

Sådan foregår en gulvslibning

Som det ligger i ordet, består en gulvslibning i, at man går ind og sliber det øverste lag af træet af. På den måde får man fjernet det lag af træet, der er slidt og skrammet.

gulvafslibning på Sjælland

Dermed gør en gulvslibning, at man kommer ned til det rene og friske træ nedenunder. Det skal derefter behandles med enten olie, lak, lud eller sæbe.

Når det er gjort, vil man få et gulv, der ser ud som nyt. Dermed er en gulvslibning en nem genvej til et flot gulv. Samtidig er det langt billigere og hurtigere, end hvis man rent faktisk skulle have lagt et nyt trægulv.

Få en pris på din opgave

Man bør altid indhente professionel hjælp til en gulvslibning, da det kræver den rette viden og kompetencer. Derfor kan man risikere at gøre mere skade end gavn, hvis man gør det selv.

Men hvad koster en gulvslibning egentlig? Det kan du altid få svar på ved at tage direkte kontakt og indhente et helt uforpligtende tilbud på opgaven.

Flere Nyheder