Militært udstyr er til brug for militæret – og i det civile

31 May 2021 Anders Lundtang Hansen

editorial

Man kan næsten ikke forestille sig noget af bedre kvalitet end det, som militæret bestiller og får lavet.

Der er trods alt liv på spil, når sådan noget udstyr skal bruges, om det er til overlevelse, når man er udsendt, eller man er i nærkamp.

Det er måske ikke så tit og så mange, der oplever den slags i deres liv, når de er i militæret, men derfor skal det gerne fungere optimalt HVER gang, for godt nok kan mennesker svigte, blive udmattede og trætte, men udstyret skal virke altid, så man ikke risikerer liv og lemmer, når uheldet er ude.

Men den slags udstyr kan jo også komme almindelige civile til gode, når de gerne vil have fingre i noget af det bedste, som man kan finde på markedet.

Og hvorfor skulle de da ikke også have adgang til dette – minus våbnene – når nu der er så strenge krav til den slags?

Brug miltært udstyr som civilperson også 

Nu sætter du forhåbentligt ikke dit liv på spil hver dag derhjemme eller i naturen, men kan jo godt have høje forventninger til alt fra tøjet, man går i til dagligt, til de udstyr, man camperer med.

Man kan nemlig som almindelig person godt få adgang til det udstyr, som militæret bruger, eller i hvert fald som noget, der er lavet tilsvarende godt.

Dette kan overgå alt, når man skal ud på længere vandreture, og hvis man nu skal ud at ligge i telt eller shelter over flere dage.

Så kan man godt være bekendt at tage på en længere tur og se, om man rent faktisk kan klare sig selv ude i naturen i forskellige årstider, fordi man så ved, at man har anskaffet sig noget af det bedste udstyr, som man kan få fat i.

Så føler man sig pludselig lidt tættere på militæret.

More articles