Om anskaffelse og deling af E juice

01 maj 2019 Anders Lundtang Hansen

editorial

Når du bliver mødt med et udtryk som: “Køb dit e juice billigt her“, så kan vi godt forstå, at det lokker dig, hvis du er en stordamper, der godt kan lide at have meget e-juice liggende og samtidig gerne vil spare penge.

Og det er da et godt tip at forfølge, så længe du ved, at du har gøre med en autoriseret forhandler som den, vi just har linket til.

Der findes andre lyssky virksomheder, der ikke har lige rent med i posen, eller rettere sagt rene ingredienser i deres e-juice, hvor du skal være påpasselig med at handle hos dem.

Hvis prisen ligefrem er umanerligt meget lavere, end hvad man betaler for e-juice sædvanligvis, så skal man nok trække følehornene til sig og huske det gamle udtryk med, at hvis noget lyder for godt til at være sandt, så er det nok også det.

Her kan være tale om et firma, der kun er ude på at tiltuske dig dine kontaktinformationer, så de kan berøve dig. Måske får du fat i en forhandler, der sælger uægte kopiprodukter og således driver rovdrift på dem, der forsøger at gå lovens korrekte vej.

Rigtig uheldigt kan man endda også falde over noget e-juice, hvor der er skadelige kemikalier i, og den slags skal man jo helst ikke indånde.

Du kan også risikere at finde nogle privatpersoner, der sælger deres e-juice billigt, fordi de måske har brugt lidt af det, eller det har stået længe uden at blive brugt.

I det tilfælde kan du risikere, at du ikke får hele sandheden leveret, hvorfor du investerer i noget ukurant e-juice, der måske ikke er godt længe.

Og så er du ikke på samme måde beskyttet af den danske lovgivning ved køb og salg, hvilket også er en af grundene til, at det altid bedst kan svare sig at købe e-juice fra Danmark af.

Flere Nyheder