Opvej træfældningsprisen med, hvad omfanget er, og hvad du selv kan fælde

11 February 2021 Anders Lundtang Hansen
image

editorial

På sin vis er det ikke svært at fælde et træ, hvis man ser firkantet på det: Det er noget med at hugge i det, save i det eller ligefrem bortsprænge det, så det ender med at falde ned på jorden.

Derefter kan man fræse stubben, hvis man vil have fjernet træet fuldstændigt, og man kan savne træet ud i mindre stykket og bortskaffe det eller fyre op med det.
Noget skal man nok have gjort med det faldne træ.

Den slags arbejde er blevet udfærdiget i flere tusinde af atter tusinde år, før man overhovedet begynde at overveje sådan noget som træfældning i Århus pris, da hverken Aarhus eller prisvalidering på den måde eksisterede.

Men der er jo også sket et skel i, hvad man selv kan, og hvad man har tid til, så selv hvis man kan fælde træer selv, så kan det måske være smartest at få fagfolk til at gøre det.

Måske er man virkelig ikke god til at fælde træer og tør ikke tage chancen, som man også her vælger professionelle folk til at gøre det for en.

Det er måske bedst at lade andre om at fælde ens træer

Nu er der jo stor forskel på, om man har et mindre træ derhjemme, som man gerne vil have fjernet, og man har prøvet at fælde mange træer gennem livet – det er formentlig ligetil.

Det træ kan så også være af den gigantiske art, så man skal have assistance og udstyr til at udføre opgaven, så træet ikke lander i ens hæk eller på ens hustag.

Men måske har man aldrig fældet sådan et træ før, og man frygter for, at hvis man selv gør det alene billigt, så bliver følgevirkningerne dyre at rette op på, fordi der sker et uheld, så man betaler sig fra det med den pris, som der kræves.

Så kan der også være tale om mange træer, så som ikke selv kan overskue at fælde, selvom man kan finde ud af det, så man får nævnte fagfolk til at gøre det.

More articles