Overlad din parkeringsplads til et parkeringsfirma

02 May 2022 Lotte Hindsberg

editorial

Er du formand for eller bestyrelsesmedlem i et boligselskab, og er der bøvl med at finde parkeringspladser for selskabets beboere, når de kommer hjem – og er årsagen blandt andet den, at andre i området benytter sig af pladserne?

Det kan skyldes, at I ligger tæt på indkøbscentre eller togstationen og en af måderne at komme problemet til livs, er at få et professionelt parkeringsfirma til at stå for alt det praktiske. Det gælder både det nemme med at få sat skilte op, der viser, at det er en privat parkeringsplads, at få et onlinesystem og en app, der sikrer, at beboere og gæster nemt kan få adgang til en parkeringsplads. I kan også vælge at få sat et betalingssystem op, hvis I ønsker, at gæster skal betale for at benytte sig af parkeringspladsen. 

parkeringsfirma

Vagter og bøder

Parkeringsfirmaet tager sig også af det praktiske med at sikre, at der ikke er nogen, der parkerer ulovligt og udsteder bøder til dem, der alligevel tager changen. Som boligselskab skal du ikke ud og udstede bøder og indkræve dem – alt det vil foregå via parkeringsselskabet, som også har stor erfaring på området.

Alt det praktiske står parkeringsfirmaet altså for. De vil også sende en eller flere vagter ud dagligt. Udover at udstede bøder har det den ekstra fordel, at sikkerheden i og omkring boligerne stiger, da der går vagter rundt i området.

Går du med planer om at overdrage din parkeringsplads til et professionel parkeringsfirma, vil du få tildelt en fast rådgiver og sammen vil I få klarlagt dit behov. Din rådgiver kan forslå, hvilket parkeringssystem der passer bedst til jer og jeres boligselskab. Opstår der problemer eller ændrer dine behov sig, er din faste rådgiver kun et opkald væk, og da han kender dig og dit boligselskab, kan der hurtigt og nemt ske ændringer, så systemet igen passer til selskabets behov. 

More articles