Plastproduktion i Danmark

18 July 2022 admin

editorial

Søger du formstøbte elementer og emner i plast – og m disse gerne holde en høj kvalitetsmæssig standard? Så bør du tjekke Carmo A/S. I mere end 60 år har Carmo A/S leveret sprøjtestøbte komponenter til den medicinske industri i hele verden.

Hos Carmo A/S finder du produktionsopsætningen og erfaringen til at opfylde særlige krav til både plaststøbning og plastproduktion – herunder renrumsproduktion, sporbarhed og dokumentation.

Carmo A/S konstruerede plastkomponenter tilbyder fremragende håndtering, svejsbarhed og holdbarhed. Carmo A/Ss sprøjtestøbte produktsortiment omfatter HF-svejsbare forstærkningsringe, ventiler, flanger og ledningsholdere.

Hvem er Carmo A/S?

Carmo A/S er en familieejet virksomhed, der har været i drift i mere end 60 år. Carmo A/S er beliggende i Danmark og har en lang tradition for at producere plastkomponenter af høj kvalitet. Carmo A/S leverer sprøjtestøbte komponenter til den medicinske industri over hele verden.

Carmo A/S har leveret sprøjtestøbte plastikkomponenter til den medicinske industri på verdensplan i mere end 60 år. Carmo A/S har produktionsudstyret og erfaringen til at opfylde specifikke krav til plaststøbning.

image

Produktion i renrum, sporbarhed og dokumentation. Carmo A/Ss tekniske plastkomponenter tilbyder fremragende håndtering, svejsbarhed, ydeevne og holdbarhed. Carmo A/S’ sprøjtestøbte produktsortiment omfatter HF-svejsbare forstærkningsringe, ventiler, flanger og ledningsholdere.

Carmo A/S designer, fremstiller og sælger selv sprøjtestøbte medicinske og industrielle plastkomponenter af høj kvalitet

Du kan være sikker på, at når du vælger Carmo A/S, får du plastkomponenter af den bedste kvalitet, der findes på markedet i dag.

Hvad kan Carmo A/S tilbyde dig?

Hos Carmo A/S finder du produktionsopsætningen og erfaringen til at opfylde specielle krav til både plaststøbning og plastproduktion – herunder renrumsproduktion, sporbarhed og dokumentation.

Hvis du er på udkig efter plastdele og komponenter af høj kvalitet, er Carmo A/S det oplagte valg. Kontakt os i dag for at få mere at vide. Klik ind på carmo.dk

More articles