PowerPoint kurser – når du vil skærpe din formidlingsevne

15 december 2019 Astrid Pedersen
PowerPoint kurser - når du vil skærpe din formidlingsevne

Ønsker du at forbedre din præsentations teknik – og har du længe drømt om at lære de tekniske features i Microsoft PowerPoint bedre at kende? Så er det en god idé at bruge et par dage på at fordybe dig i den spændende og særdeles anvendelige Microsoft PowerPoint applikation.

Hvor finder jeg de mest effektive Microsoft PowerPoint kurser i København?

Leder du efter kurser i de mest anvendte Microsoft Office applikationer, kan du med fordel lægge vejen forbi den danske kursus udbyder 4D. Du finder 4D i det centrale København, hvorfra virksomheden udbyder sine mange dybdegående og vel tilrettelagte kurser – her i blandt en bred vifte af Microsoft PowerPoint kurser, som spænder fra de helt fundamentale og til de mere avancerede og specialiserede af slagsen.

Foruden kurset PowerPoint grundlæggende, hvor kursisterne lærer den mest basale anvendelse af Microsoft PowerPoint i forbindelse med fremlæggelser, kan du vælge kurserne PowerPoint udvidet, Diagrammer i PowerPoint, Effektiv formidling med PowerPoint og PowerPoint skabeloner. Disse kurser går hver især i dybden med forskellige aspekter af Microsoft PowerPoint, og giver en øget indsigt i såvel den tekniske anvendelse af applikationen som i fremlæggelses og formidlings teknik.

Med kurset Diagrammer i PowerPoint kan du for eksempel lære hvorledes du omsætter data fra eksempelvis Microsoft Excel til spiselige og let forståelige grafiske repræsentationer ved hjælp af simpel integration. Du får samtidig indsigt i layoutets overordnede betydning for læsning og forståelse af dine diagrammer og grafer, og lærer hvorledes du vælger de rette grafikker til at understrege dine pointer.

Effektiv Formidling med PowerPoint ruster dig til at udføre en sammenhængende og levende fremlæggelse ved hjælp af din Microsoft PowerPoint præsentation. Du kan blive klogere på de visuelle virkemidler så som animation, diagrammer og bullet points. Og du får en fornemmelse for hvornår det er hensigtsmæssigt at anvende animationer, illustrationer og effekter – og hvornår det ikke er.

Læs mere om Microsoft PowerPoint kurser på 4d.dk

Flere Nyheder