Professionel kiropraktik på Frederiksberg

06 august 2020 Astrid Pedersen

editorial

Er du blandt de mange danskere som oplever folke sygdommen ”ondt i ryggen”? Har du ofte smerter i skuldrene eller hold i nakke – og sker det af og til at der kommer en nerve i klemme i den nedre del af ryggen? Så bør du give kiropraktik en chance

Hvad er kiropraktik?

Kiropraktik er den behandlings form som udøves af uddannede kiropraktorer. Betegnelsen dækker over en række greb og teknikker, men også over en tilgang til krops behandling og til diagnostik. Måske forbinder du mestendels kiropraktik med de karakteristiske knækkelyde som ofte fremkommer når kiropraktoren justerer ryggen eller nakken.

Men kiropraktik er langt andet og mere end blot knækkeri. Til en succes fuld kiropraktor behandling hører grundig og dybdegående diagnostik. Denne foregår gennem en proces som indeholder anamnese, hvilket dækker over patientens egen fortælling om symptomer, smerter og øvrigt ubehag, samt manuel undersøgelse af krop og bevæge apparat og eventuelt røntgen billeder. Først når din kiropraktor har dannet sig et 100% retvisende billede af din krops tilstand og beskaffenhed kan han eller hun påbegynde en behandling.

Kan jeg få glæde af kiropraktik?

Hvis du døjer med smerter og stiv hed i nakken, spændinger over lænden og måske en oplevelse af begrænsninger i dit bevæge apparat vil du med garanti kunne have glæde af en kiropraktor behandling. Det største udbytte får du ved at finde en fast kiropraktor som du kan besøge med jævne mellemrum og dermed virkelig mærke de langsigtede virkninger ved kiropraktik.

Hvor kan jeg få en god kiropraktor behandling på Frederiksberg?

Hvis du er bosat på eller i nærheden af Frederiksberg kan du med fordel benytte Frederiksberg Kiropraktiske Klinik. Frederiksberg Kiropraktiske Klinik under ledelse af Annette Pedersen er blandt de mest velrenommerede kiropraktor klinikker i København og på Frederiksberg.

Du kan booke en tid til en indledende konsultation hos Frederiksberg Kiropraktiske Klinik via hjemmesiden https://www.kiropraktor-frederiksberg.dk/kiropraktik 

Flere Nyheder