Professionel og billig renovering af badekar

22 September 2021 Astrid Pedersen

editorial

Er du træt af ikke at kunne bruge dit gamle badekar på grund af skrammer i emaljen og grimme, uhygiejniske plamager på karrets inderside? Så har du sikkert flere gange overvejet at skrotte badekarret.

Men her bør du tænke dig om en ekstra gang. Dit badekar kan nemlig sandsynligvis blive flot igen. Det er blot et spørgsmål om renovering.

Hvordan renoverer man et badekar?

Du bør altid overlade opgaven med renovering af badekar til en professionel badekarsmaler. Så er du nemlig sikret det smukkeste og mest holdbare resultat.

Proceduren for renovering af badekar minder meget om sprøjtelakering af bil – en opgave du heller ikke selv ville udføre derhjemme. En badekarsmaler er i besiddelse af de rette redskaber samt et rutineret håndelag.

Dette er nødvendigt for at skabe den skinnende og ensartede emalje som kendetegner et smukt badekar. Og den gode nyhed er at det hverken behøver at tage langt tid eller koste spidsen af en jetjager at få renoveret sigt gamle badekar så det kommer til at stå som nyt igen.

Billig renovering af badekar ved professionel badekarsmaler

Skal dit badekar skinne som nyt er det således en god idé at kontakte en faguddannet håndværker. Her vil du kunne få et skarpt tilbud på emaljering af dit gamle badekar, lige som du vil kunne få et overslag på den tid renoveringen vil tage.

Typisk tager emaljering af badekar omtrent fire timer. Og så skal den nye emalje hærde i et døgns tid hvorpå badekarret er klar til at blive taget i brug på ny.

Hvor kan jeg finde en dygtig badekarsmaler?

Hos Emaljespecialisten finder du dygtige og erfarne badekarsmalere som står klar til at give dit gamle badekar den helt store tur. Du kan altid kontakte Emaljespecialisten for et gratis og uforpligtende tilbud på emaljering af badekar via hjemmesiden Emaljespecialisten.dk.

More articles