Reparer selv din iPhone 11 skærm

29 november 2021 Astrid Pedersen

editorial

Når man har en iPhone 11 har man ikke lyst til at betale hvad der svarer til spidsen af en jetjager for reparationer. Desværre er det ikke billigere at få repareret en iPhone af ældre dato end det er at få eksempelvis skiftet glas på en nyere en af slagsen hos et autoriseret apple værksted.

Derfor vælger mange at skrotte telefonen hvis skærmen bliver smadret. Du behøver dog ikke at gå så drastisk til værks hvis du egentlig godt kan lide din iPhone 11, og gerne vil beholde den i nogle år endnu. der er nemlig en langt billigere løsning.

Kan jeg selv reparere min smadrede iPhone 11 skærm?

Det kan faktisk godt lade sig gøre selv at fjerne det beskadigede frontglas på en iPhone 11 og erstatte det med et nyt ét af slagsen. Denne løsning er både hurtigere og billigere end at indlevere en iPhone 11 til reparation på et værksted.

image

Du kan sagtens finde de rette remedier til reparation af iPhone 11 skærm online – både værktøj, glas og tilbehør. Det er blot et spørgsmål om at lede de rigtige steder.

Hvor kan jeg finde udstyr til reparation af iPhone 11 skærm?

Hos Phone-Parts.dk, som er en dansk forhandler af iPhone reservedele g tilbehør, finder du alt hvad du skal bruge i forbindelse med reparation af iPhone 11. du kan både købe glas i høj kvalitet og værktøj som skal bruges til at fjerne det gamle glas og montere det nye. Og der følger selvfølgelig udførlige brugsanvisninger med.

Når du vælger selv at reparere skærmen på din iPhone 11 sparer du både penge og besvær. Og hvis du følger vejledningen nøje kan du være sikker på at din iPhone bliver nærmest så god som ny.

Du kan læse mere, og finde alt nødvendigt udstyr til udskiftning af iPhone 11 skærm, i den online shop på Phone-Parts.dk.

Flere Nyheder