Restaurant i Kerteminde

01 november 2021 Miranda Denise Rendboe

editorial

Tornøes restaurant i Kerteminde 

I den lille fynske by Kerteminde findes det lille hotel Tornøes, som har eksisteret siden 1865. Et ophold på hotellet i Strandgade indeholder god forplejning og service, samt værelser i topstand, hvor du er garanteret en behagelig nattesøvn, så du kan vågne veludhvilet dagen efter. Et ophold på dette hotel indeholder i weekenden også dans, musik og selvfølgelig god mad.  

Restauranten er åben for overnattende gæster, men selvfølgelig også gæster der kommer ind fra gaden. De laver al maden fra bunden, og den er inspireret af de pågældende årstid. De serverer både brunch, frokost og aftensmad, derudover har de specialmenuer i højtiderne.  

Mangler dit selskab et sted at være, mangler I en lokation til bryllup, fødselsdag eller lignende? Så stiller Tornøes også lokaler til rådighed, hvor maden er inkluderet. Dette kan tilrettelægges, som du vil have det. Desuden kan lokalerne også bruges til konferencer, som også indeholder teknik udstyr og værelser, hvis konferencen varer mere end én dag. 

Lækker mad og vinmenu 

Restauranten serverer brunch hver morgen fra kl. 11.30 til 16, og den har noget for enhver smag. Her medfølger også lidt til halsen i form af  kaffe, te og juice. Der serveres frokost alle dage fra kl. 11.30 til 16, og her kan man blandt andet få serveret smørrebrød fra den lokale bager, der er mange forskellige slags, og der kan vælges mellem rugbrød, stenalderbrød og franskbrød. Derudover serveres der salater, bøf, fish’n’chips og meget mere.  

Aftenmenuen serveres fra kl. 17 til kl. 21, der kan frit vælges 2- eller 3-retters menu, hvor gæsten selv vælger mellem udvalget af for- og hovedretter samt dessert. De har også en vinmenu, med vine fra mange forskellige verdensdele, så I kan få valgt den helt rette vin, eller spørge om råd fra tjeneren.  Derudover kan der også købes enkeltretter i form af deres klassikere, der er børnemenuer til børnene og der kan købes kage til kaffen. 

Flere Nyheder