Sådan finder du en dygtig revisor

16 January 2022 Steffen Hansen

editorial

Er du på jagt efter en revisor til din nyopstartet virksomhed? Der kan være mange årsager til, at du skal finde en revisor. En revisor er en fagperson, der kan hjælpe dig med dit regnskab og økonomi, så din virksomhed kan vækste, og at du altid har et godt overblik over din økonomiske situation.

Der er flere ting at holde øje med, når du skal lede efter en revisor. Det har vi skrevet lidt mere om i det nedenstående.

 

image

 

Revisoren skal have de rette licenser 

Du skal være sikker på, at den revisor som du finder frem til, har de rette licenser til at udøve økonomisk rådgivning til dig. Det betyder, at når du hyrer en revisor til din virksomhed, hyrer du en professionel, der har bestået minimumsstandarderne og har opfyldt alle lovmæssige krav.

Dette garanterer, at din økonomi vil være sikker og tryg, og at der ikke er nogen risiko for problemer med loven.

 

Revisoren skal have erfaring inden for din branche

Når du starter en virksomhed, er det ikke det samme som at føre dit husholdningsregnskab. Du ved måske, hvordan du håndterer penge i hjemmet, men det betyder ikke, at du vil være i stand til at håndtere penge i erhvervslivet. Revisoren har erfaring og viden, som han/hun kan bidrage med til din virksomhed.

Mange revisorer har specialiseret sig inden for bestemte brancher, så derfor skal du finde en, der kender til den branche, du er i. På denne måde får du også mere ud af din revisor, end blot regnskab.

 

Revisoren skal kunne give en detaljeret gennemgang af din økonomi

En revisor i Skive bør kunne give dig et overblik over din økonomiske situation. Du leder efter en person, der kan fortælle dig, hvor du skal investere i din virksomhed, og hvor det er bedst at placere pengene så de genererer flere penge end før.

Mange revisorer kan nemlig foruden at holde styr på finanserne give en masse gode råd og sparring til, hvordan du vækster i din virksomhed og når de mål, du har sat for virksomheden.

More articles