Sådan finder du en god frisør i Trøjborg

04 februar 2022 Katrine Skov

editorial

Er du på jagt efter en god frisør i Trøjborg? Men ved du ikke, hvilken du skal vælge? Så læs med her.

Udbuddet af frisører i Aarhus-området er stort. Hvordan finder du så lige netop den rigtige for dig?

Der er forskellige faktorer, der gør sig gældende, når det handler om at vælge frisør. Prisniveau, beliggenhed og service, er alt sammen noget, der er vigtigt at tage højde for. Men en af de allervigtigste faktorer, er at du føler, du er i trygge hænder, når du sætter dig til rette i salonstolen.

Mange af os værner nemlig rigtig meget om vores hår, og det kan derfor være vanskeligt at udvælge, hvilken frisør, man skal sætte sin lid til. En god frisør er en, der lytter til dig og dine behov. Samtidig er det en, der bruger sin ekspertise og samarbejder, så I i fællesskab kan nå frem til den rette løsning for dig. 

Men hvordan finder du så frem til denne frisør?  

 

frisør

 

Her er tre ting, du kan gøre hjemmefra:

– Undersøg de nærliggende frisøreres hjemmesider.

– Læs anmeldelser på Trustpilot eller Facebook.

– Tjek de sociale medier.

 

Undersøg hjemmesider

Ved at google dig frem til nærliggende frisører, kan du læse op på, hvad de enkelte frisører lægger vægt på i deres arbejde. Derudover kan du også se prislister for de forskellige ydelser, og på den måde, kan du altså danne dig et overblik over, hvilke frisører, der matcher dine behov.

Læs anmeldelser 

Vi er alle forskellige og har individuelle behov, når det gælder vores hår. Dog kan det være en fordel at høre om andres erfaringer og oplevelser. Dette kan du gøre ved at gå på Trustpilot.dk. Her kan du søge på de enkelte frisører. 

Er der endnu ikke nogen anmeldelser af den pågældende frisør på Trustpilot.dk, kan du med stor sandsynlighed finde vedkommendes Facebookside. Her kan du trykke på fanen ‘anmeldelser’ og læse om andres erfaringer med vedkommende.  

Tjek de sociale medier

Mange selvstændige er begyndt at markedsføre sig selv på de sociale medier, og særligt på Instagram. Prøv derfor at finde en frisørs profil på Instagram. Dette kan hjælpe dig til at danne et visuelt indtryk af frisørens evner, atmosfæren i salonen, og hvilke produkter, de arbejder med. 

En god research er altså et godt udgangspunkt, for at finde den rette frisør. Husk, at du også altid kan kontakte forskellige frisører og dele dine tanker og ønsker med dem. Sådan kan du også høre nærmere om, hvad de kan tilbyde dig.

Flere Nyheder