Sådan finder du en god maler

14 September 2021 Steffen Hansen

editorial

Hvis der skal laves noget i huset, så kan man selv prøve sig frem med det, eller man kan ansætte en professionel. Vi ser helt præcist i denne artikel på, hvordan du finder en god maler, som kan assistere dig med din renovering. Vi har fundet to råd til, hvad du bør være opmærksom på, så du ikke er frustreret efter endt arbejde af den maler du ansætter.

Kræver det autorisation?

Hvis man skal renoveres noget i boligen, så er det nødvendigt at undersøge, om der påkræves autorisation at starte på. Ved opgaver, hvor autorisation er påkrævet, må man ikke selv begynde, og du skal samtidig sikre dig, at virksomheden har de påkrævede autoriseringer.

Når et firma ikke har autoriseringerne der er nødvendige til at udføre en opgave, så vil der være en chance for, at det er forbudt hvis man sætter dem i gang med det. Derfor skal du fra start høre om det kræver specielle tilladelser, og hvis det er påkrævet, finde ud af om maleren har den nødvendige, så de kan hjælpe dig i gang med opgaven. Anbefalinger kan både være gode og dårlige, hvilket gør dem pålidelige.

Få priser fra flere malervirksomheder

Anmeldelser eller kemi er ikke altid nok, og af den grund anbefaler vi, at man indhenter mere end et tilbud fra forskellige malervirksomheder. Flere tilbud kan give dig potentialet for, at sammenligne de bud på opgaven man har fået, så man ikke bliver snydt.

Udover at kunne sammenligne dine tilbud, så kan de også bruges til at forhandle dem i totalpris. Det kan du ved at vise dem de andre tilbud du har modtaget, og høre af hvilken grund de koster mere. Ved at presse dem, så er de nødt til at overveje, om de vil lade projektet gå til en anden virksomhed, eller give dig rabat.

More articles