Sådan skal du IKKE lave rengøring af tagrende!

27 August 2020 Anders Lundtang Hansen

editorial

Der findes heldigvis en masse artikler angående, hvordan man skal gøre ens tagrende ren på den korrekte måde, og så tror man jo så, at man bare skal lade være med at gøre det modsatte eller undlade at gøre forsøget for, at man gør noget forkert.

Men man kan også forsøge at gøre ens tagrende ren med de rette intentioner, men hvor man så faktisk ender med at gøre tingene værre eller slet ikke får den rengjort, fordi man ikke har forståelse for, hvordan man rent faktisk skal gribe opgaven an.

Derfor giver vi dig lige en guide til nogle ting, du IKKE skal gøre, hvis du vil ende med IKKE at rengøre din tagrende, eller du i så fald ender med at gøre den pletvis ren med en masse helligdage, så du alligevel ikke kan kalde en noget nær ren.

Hvis man skal have ens tagrende ren, skal man gribe opgaven omfangsrigt an og gøre det ansvarsfuldt.

Som det første kan du ikke bare tro, at du kan gøre tagrenden ren nedefra uden at komme op til den!

Det svarer til at vaske tøj med lukkede øjne i en ny vaskemaskine, hvor man ikke kender indstillingerne: er man lidt heldig, sker der ikke så meget, men man ender nok med at lave ulykker.

Så du skal IKKE bare stå med en haveslange og sprøjte op i tagrenden og tro, at skidtet vaskes væk af sig selv.

Enten får du bare spulet skidtet rundt, eller også får du bare vasket den og ikke rengjort den – der er forskel!

Man skal op og besigtige, om tagrenden er stoppet, om der er skader på den, og så skal man bruge det rette rensemiddel til at gøre den ren.

Men det gør du først, når du har fjernet alt det, der ligger nede i den, hvis den er fyldt op – og gør det gerne en gang for meget end for lidt.

Regnvand alene gør ikke tagrenden ren automatisk.

More articles