Sandwichelementer kan fås med mange forskellige overflader

23 January 2022 Anders Lundtang Hansen

editorial

Sandwichelementer er ikke bare nogle, som man skyder ud på et transportbånd direkte hver gang.

For selvom det praktiske bestemt kan være, at man kan producere en masse sandwichelementer ad gangen, som man har udfærdiget og bestilt til nogle specifikationer, så er det ikke bare nogle, som der kun fås i enkelte udvalg.

For man kan sagtens få en masse sandwichelementer, som der bliver produceret hurtigt, og det er grunden til, at man blandt andet kan bygge så hurtigt med bygninger, som man ser det nu om dage, som de nok ville have ønsket, at de kunne i gamle dage.

Men bare fordi man kan serieproducere noget, så betyder det ikke, at man kun har et begrænset udvalg at gøre godt med, for der er faktisk en hel del, som man kan vælge iblandt her, når man vælger sandwichelementer fra det rette sted af.

Sandwichelementer

Sandwichelementer kan fås til lige dine bestillinger 

Det kan imponere mange, specielt forbipasserende, når de ser, at der næsten fra den ene dag til den anden er skudt en bygning i vejret, hvor der indgår sandwichelementer.

Og så kan man foranlediges til at tro, at når man kan skabe det så hurtigt, så er det nok ikke noget, som der er gjort så meget ud af, eller at man kan variere det så meget.

Men i så tilfælde med begge antagelser tager man fejl, for man laver altid disse elementer ned til mindste specifikation, så de passer perfekt og kan bruges længe, for specielt når man har at gøre med bygninger, så skal de jo kunne holde længe.

Og alle bygninger behøver jo ikke ses ens ud, selvom man kan lave større elementer af dem ad gangen, så man bare skal sætte dem sammen bagefter.

Man kan nemlig få disse elementer med mange forskellige overflader til.

More articles