Se nogle af Englands bedste fodboldhold live på en fodboldrejse til England

01 September 2021 Emilie Ann Jacobsen

editorial

Hvis du er vild med engelsk fodbold, skal du da bestemt ikke nøjes med at se det i fjernsynet. En gang imellem i hvert fald bør du unde dig selv at tage en tur til England og se holdene spille live. Det giver dig en helt anden fornemmelse, når du står på stadion sammen med de andre fans og ser holdet spille. Du kan varme op sammen med dem på pubben inden og fejre sejren sammen med dem bagefter – eller drukne jeres sorger, alt efter resultatet. Lige meget hvad kan du være sikker på, at det bliver en uforglemmelig oplevelse. 

Vil du have nogle andre til at hjælpe dig med at arrangere din fodboldtur til England, bør du se nærmere på rejsebureauet fodboldpakker.dk. Det er et bureau, der har specialiseret sig i at arrangere fodboldrejser rundt om i Europa. De har særligt mange rejser til England, da der jo er mange danskere, der er vilde med de gode engelske hold. 

Kan jeg overhovedet se nogle gode hold? 

Nu tænker du måske, at fodboldpakker.dk ikke kan få fat i billetter til at se de største engelske hold, men der tager du fejl. Da det netop er deres speciale, kan de skaffe billetter til en række af de store hold. Det er for eksempel Liverpool, Tottenham, Arsenal og Manchester United for bare at nævne nogle få. Der er altså rig mulighed for at finde din yndlingsklub. 

Når du søger efter en fodboldrejse hos fodboldpakker.dk, kan du vælge mellem, om du vil se holdet på hjemmebane eller udebane. Det er selvfølgelig noget helt særligt at se holdet på hjemmebane, men i nogle tilfælde kan det være nemmere for dig at få billetter til at se dem på udebane. Det er derfor en afvejning, du må foretage med dig selv, men lige meget hvad vil det helt sikkert være en kamp, du kommer til at huske bedre end en del af dem, du har set i TV. 

More articles