Selvbruner er faktisk stadig en ting!

07 september 2020 Anders Lundtang Hansen

editorial

Kan du huske for en del år siden, hvordan alle unge mennesker skulle iføre sig en slags selvbruner, hvor de lige hurtigt kunne få den ønskede kulør, alt efter hvor meget de påførte sig?

Det var en hurtigere måde at blive brun på, end at man skulle rejse syd på, og det var – og er – sundere end at skulle gå i solcenter for de fleste mennesker.

Desuden er det også lettere at påføre sig og vælge kulørtypen, end man skal tage et sats med solcenteret, hvor man heller ikke kan fortryde på samme måde, som man kan med selvbruner.

Hurtigt var der dog ikke tale om at iføre sig lidt kulør, men at man skulle overgå hinanden i at være brunest, når man gik på dansegulvet.

Hurtigt stod den skærende kontrast frem, når fik taget et billede af sig med et digitalkamera med blitz, hvor det hvide i ens øjne og tænderne stod i kontrast til ens hudfarve.

Selvbruner kan stadig skaffes

Den slags unge mennesker dengang er nu voksne mennesker, hvor mange af dem har børn, og mange af de her voksne unge ville nok ønske, de aldrig var blevet grebet af den dille, for langt de fleste vil nok sige, at det var en lidt kikset tid.

Men tro det eller ej: man kan faktisk stadig købe selvbruner!

Og det er ikke som en slags rester i provinsen, hvor faser sidst dør ud, men hvor man faktisk stadig kan købe det, og man ser det også få lidt af en renæssance.

Produkterne er blevet bedre, men de er stadig lige så lette at påføre sig, og man kan endda gøre det alene stadig.

Måske er tiden kommet til, at man godt kan forsøge sig med selvbruner igen, hvis man ikke er blevet skræmt helt væk af den forgangne tid.

Flere Nyheder