Sexlegetøj – tips og trends

11 October 2019 Astrid Pedersen

editorial

Sexlegetøj er ikke nogen ny opfindelse. Men med en stigende efterspørgsel på sexlegetøj i høj kvalitet, samt internettets mellemkomst, er sexlegetøj blevet en særdeles driftig – så at sige – industri. Der handles sexlegetøj som aldrig før, hvilket er en positiv ting – alle skal have ret til et spændende og udfordrende erotisk liv.

Sexlegetøj til kvinder – mere end blot dildoer

Kvinder er blevet bedre til at stille krav til deres sexlegetøj. Hvor udvalget førhen var begrænset til grimme og kedelige dildoer samt klodsede massage apparater, er der nu en vild variation af sexlegetøj i alle udformninger og størrelser. Den mest populære er stadig vibratoren – her under den ikoniske Rabbit vibrator, som den kønne og succesfulde single pige Charlotte i tv serien Sex And The City gjorde herostratisk berømt. Her efter var tabuet omkring sexlegetøj til kvinder brudt – og markedet er siden formelig eksploderet.

Lækkert sexlegetøj til mænd

Som nævnt er det nærmest comme il faut for den tjekkede solo sild at have mindst én fræk vibrator i sin sengebordsskuffe. Men vidste du, at markedet for sexlegetøj til mænd også er i rivende udvikling? Måske forbinder du mest sexlegetøj til mænd med grimme, oppustelige sexdukker eller de morsomme travel pussies, som kan købes på tankstationer og rastepladser.

Her i 2019 idenholder genren dog meget mere end det. Sexlegetøj til mænd henvender sig både til hetero og homo seksuelle mænd -du kan for eksempel købe den populære Fleshlight med afstøbninger af kvindelige pornostjerners ydre kønsdele, og sexdukker er også en del mere virkelighedstro end for tyve år siden. Sexlegetøj til mænd holder også en væsentligt bedre kvalitet end før i tiden. Mange modeller fås endog med vibration og sug, for den ultimative erotiske nydelse.

Du kan læse mere om de nyeste tendenser inden for sexlegetøj til mænd, kvinder og par på purepleasure.dk

More articles