Shop og red regnskoven

10 april 2020 Pia Nielsen

editorial

Du behøver faktisk ikke løfte en finger, for at hjælpe med at bevare regnskoven – kun den finger, du skal bruge til at godkende dit onlinekøb af ting, der støtter sagen. Red regnskoven med køb, der støtter – der findes en hel verden af produkter til voksne og børn. 

Hvordan kan shopping redde regnskoven?

Det kan det, hvis du vælger produkter, der giver et bidrag til organisationer og personer, der arbejder aktivt for sagen. Næsten alt, du og dine børn kan få brug for, findes som red regnskoven produkter…

Køb bøger

Normalt siges det, at papir koster regnskov – så bøger er bedst læst online eller som genbrug via biblioteket – men nogle bøger kan faktisk det modsatte. Du kan købe bøger, der alene via købet støtter red regnskoven sagen, men som ofte også indeholder værdifuld information om regnskoven. Bliv klogere på regnskovens dyr sammen med dine børn. 

Mangler du noget i hverdagen?

Tøj, musik eller legetøj til børnene findes også i webshops, der støtter regnskoven. Send et relevant budskab til omverdenen med slogans for regnskoven på T-shirts og sparkedragter, eller lyt til den truede skovs terapeutiske lyde på CD. 

Giv en god gave

Køb et certifikat til én du holder af. Et regnskovscertifikat er din garanti for, at pengene går direkte til det vigtige arbejde for regnskoven – og så er det en gave til både regnskoven, gavemodtageren og din egen grønne samvittighed. 

Dit køb gør en forskel

Det kan måske føles som en dråbe i havet, når man tænker på regnskoven og undlader at printe alle sider fra mødet ud på arbejdet, eller husker at slukke vandet, mens man børster tænder – men de små ting, gør en forskel, og dit køb gør også en forskel.

Du kan vælge at donere direkte, men du kan også få noget for dine penge. Hvis du alligevel mangler nyt tøj eller en god gave, hvorfor så ikke støtte en god – og nødvendig – sag samtidig? Måske vil det også glæde gavemodtageren. 

Flere Nyheder