Skab mere rum i boligen med en overdækket terrasse

10 juni 2021 Astrid Pedersen

Skal din ejendom beriges med en lækker ny træterrasse? Så bør du overveje en overdækket én af slagsen.

Hvorfor vælge en overdækket terrasse?

Med en overdækket terrasse er det faktisk nærmest som at få et rum mere i huset. En overdækket terrasse kan nemlig bruges næsten hele året rundt. Du får således meget mere ud af din terrasse hvis du lader den overdække. Og du behøver ikke at lade hele terrassen overdække – blot tilstrækkeligt til at familien kan opholde sig under overdækningen når det regner eller solens stråler bliver en tand for skarpe.

Med en overdækket terrasse har du fordelen af at kunne opholde dig udendørs selv om vejret måske ikke arter sig på smukkeste vis. En overdækket terrasse giver dig mulighed for at nyde udelivet i mange flere timer i løbet af sommeren – og faktisk også langt ud på efteråret.

Du kan montere en terrasse varmer under overdækningen og således få glæde af din terrasse selv om det er køligt i vejret. Og hvis du virkelig ønsker at sætte trumf på kan du installere et udekøkken på din overdækkede træterrasse således at alle familiens måltider kan tilberedes uden døre hele sommeren igennem.

Hvordan bygger jeg en overdækket terrasse?

Du bør altid overlade opgaven med design og opførelse af din nye overdækkede terrasse til en erfaren tømrer. En overdækket terrasse kræver en del mere når det handler om design og konstruktion end et fladt trædæk uden overdækning.

I visse tilfælde kan det blive nødvendigt at indhente en særlig tilladelse til opførelse af en overdækket terrasse da denne kan tælle som en tilbygning. Og under alle omstændigheder bør du sikre at terrassen er konstrueret og opført på forsvarlig vis – for familiens sikkerheds skyld.

Du kan altid få et stærkt tilbud på opførelse af en overdækket terrasse hos Kun Terrasser ApS – læs mere på https://www.kun-terrasser.dk/overdaekket-traeterrasse.

Flere Nyheder