Skal du begive dig ind i en branche med gulvafslibning?

28 juli 2020 Anders Lundtang Hansen

Gulvafslibning er for alle i den forstand, at hvis man ejer nogle gulve af træ, så kræver de næsten at få en gulvafslibning med efterbehandling, eller hvad der ellers kræves af dem, så de kan tage sig flotte ud igen. Det meste kan sådan en fagmand af en gulvafsliber klare for dig.

Dette gælder både, om det er til erhverv eller private mennesker; så længe gulvet er af træ, så kan det slibes ned i langt de fleste tilfælde, og man kan tage paneler, karme med videre med, når man er i gang med arbejdet.

Men er det så noget for dig at blive gulvafsliber?

Det er jo noget med at se på sig selv og bedømme, om man mener, det er en branche, man vil kunne begå sig i.

Hvis man er typen, der har ti tommelfingre, så skal man nok ikke gå med drømme om at blive en god gulvafsliber eller for den sags skyld åbne sådan et firma, der beskæftiger sig med gulvafslibninger.

Desuden skal vi også være ærlige at sige, at selvom det er et spændende fag, opgaverne kan variere, og man møder mange forskellige kunder, så kan mange dage komme til at minde om hinanden.

Så hvis man ikke er typen, der bryder som om dagligdags trommerum, hvor dagene ligner hinanden, men hvor man ønsker daglige udfordringer, hvor man bliver kastet ud på kanten af ens kompetencer, så er det nok heller ikke en branche for en.

Men det kan jo netop være, at man er træt af en akademiker-verden, og at man trænger til noget arbejde, hvor man har mere fri bagefter, og hvor man ikke skal bruge hovedet så meget, mens man er på arbejde.

Ellers kan det også være, at man gerne lige i en periode vil træne nogle hurtige penge, mens man leder efter noget arbejde, der passer bedre til en.

Flere Nyheder