Smukke franske døre i høj kvalitet

27 August 2020 Maria Laugesen

editorial

Franske døre er en utrolig smuk løsning, når du gerne vil have masser af lys ind i rummet. Dørene er nemlig lavet med fyldninger af glas, som sikrer en mere åben løsning end ved en klassisk dør.

Oplagt at bruge mellem rummene

De franske døre er helt oplagte at bruge, når du vil have en dør mellem to rum uden at separere rummene fuldstændig. Det kan for eksempel være mellem stue og spisestue, hvor udtrykket kun bliver mere elegant af, at  man kan se igennem døren ind til det næste rum.

Det er også helt oplagt, hvis du har et rum uden særlig mange vinduer. Her kan du udnytte lyset fra et andet rum, så du får masser af naturligt lys i værelset.

En fransk dør kan dog også sagtens bruges som yderdør, eksempelvis ud til altanen eller i en butik eller lignende. På den måde kan du bruge dørene alsidigt i både privat og erhvervsmæssig sammenhæng, og de kan anvendes både inde og ude.

Et traditionelt og elegant udtryk

I tillæg til at give masser af ekstra lys, så er franske døre også bare utrolig smukke og charmerende i sig selv. Her kan du få et hav af varianter, hvoraf nogle af de mere traditionelle designs med sprosser vil være helt perfekte til klassisk arkitektur.

Er du mere til nybyggeri og moderne indretning, så kan du dog også sagtens finde en dør, med et enkelt, minimalistisk og stilrent udtryk. Det kan eksempelvis være en indvendig dyr med én stor glasflade.

Du kan naturligvis vælge mellem både enkelt- og dobbeltdøre, afhængig af hvad der passer i dit hjem.

Så vil du sikre et smukt udtryk, der passer godt i stilen med dit byggeri, og ønsker du samtidig mere lys og luft i bygningen? Så er franske døre det helt rette valg for dig.

More articles